De norske gjør det bra i Skottland

Lars Tore Myge gjorde det meget bra under den første turneringen lørdag. Myge tok seg helt til kvartfinalen og kunne med litt mer flaks sikret seg semifinale plass.

Publisert: 25. april 2004

Anders Grorud på godt og vondt

I en oppkjøringsfase er det lett for at resultatene svinger. Dette fikk vi en bekreftelse på søndag kveld.

Publisert: 18. april 2004

Anders Bergane tok et nytt steg

Anders Bergane tok idag et nytt steg på veien mot NM tittelen i august. Norges beste spiller for tiden, Anders Grorud ble slått 3-2.

Seriespill på Bratsbergkleiva hver onsdag

Dørene åpner klokka 18.00, og i dag skjer det noe stort innen bordfotballen i Skien.

Publisert: 14. april 2004

Gutta på tur til Skottland

Det nærmer seg med stormskritt til turneringen i Edinburgh i Skottland. Her følger litt info om turen og norges deltakere.

Frode Sveinungsen ung og lovende

Etter et års pause fra bordfotballen gjorde Frode Sveinungsen fra Skien et aldri så lite comeback under Påske Egg Cup. Etter et par flotte resultater ser han frem til å få seg egen bane hjemme.

Publisert: 12. april 2004

Anders Grorud vant sin tredje turnering på rad

Anders Grorud har virkelig begynt å få tak på Jon Henning Bergane i turnering sammenheng. Anders har i alle de siste 3 cupene slått Jon Henning Bergane i finalen og har med dette koblet et psykisk overtak noe han aldri har hatt tidligere mot Bergane. I påska vant han knepent 4-3 etter spilleforlengelse.

Hurum BFK har oppstått fra de døde

Mulig det har noe med påsken å gjøre, men Hurum BFK er igjen i levende live, etter å ha vært død og begravet i 10 år.

Publisert: 09. april 2004

Påske Egg Cup onsdag 7. april

Onsdag 7. april er det duket for Påske Egg Cup i bordfotball. Turneringen starter klokken 17:00 på Bratsbergkleiva Skole i Skien.

Publisert: 04. april 2004