Jon Henning Bergane vant TO'09

Trond Pedersen, Fredrik Rawicki og Anders Bergane synes det er gøy at de fortsatt spiller for Skien Wildcats.
Publisert: 25. feb. 2009 av Anders Bergane

Jon Henning Bergane gikk seirende ut av helgens Telemark Open med 3-1 over Anders Grorud i finalen. Dette er Jon Henning Berganes 34. seier på rundt 70 deltagelser. Lars Tore Myge og Trond Pedersen delte tredje plassen.

Laffen - lagt inn 03.Apr 09 12:28:16 #2
Vassere sier du? el har du bare blitt sløyere???
Det var da fælt til klaging :) - lagt inn 03.Apr 09 05:30:58 #3
Jeg lever på søndagen!, vi slo Murcia 2-1, selv spillte jeg 1-1 mot Valverde (som vant turneringa på lørdag), hadde han i kne en god stund faktisk, dessuten slo jeg Couck å 0-0 mot en ganske bra greker. Rart hvordan dagen etter en tur i baren alltid fungerer bedre for noen . Når det gjelder unge hr. Kragebein så må jeg si han imponerer mer å mer, spillte en 50/50 kamp mot han så det var ikke noe å si på at han vant 1-0, neste runde møtte han Gauci å ledet 1-0 til pause (tapte 1-2 tror jeg det var). dømte han på søndag mot fua der han vant 3-2, et rettferdig resultat i den kampen ville vært 5-1 til Kragebein. Ellers så var det en utrolig bra turnereing, syns nivået er blitt strået vassere faktisk.
Jon H - lagt inn 02.Apr 09 14:34:19 #4
Litt skuffende innsats kanskje ja. Ut i barrage som vanlig nær sagt. Også 0-1 mot Kragebein da?? Hmmm
Luringen - lagt inn 02.Apr 09 10:47:28 #5
ja ja ja... 0-1 mot beinet! Det er vel respektabelt forhold til 2-7 mot beinet
Terje - lagt inn 01.Apr 09 08:30:50 #6
KBFK endrer navn! For mer info om dette gå til KBFK blogg..
Jon H - lagt inn 31.Mar 09 20:50:04 #7
Åssen gikk det med nordmennene i england da??
Lars T - lagt inn 13.Mar 09 22:40:15 #8
Jiiisus, Thomas Alsgaard bør vel også få en link til denne.....
Jan Thomas - lagt inn 13.Mar 09 22:38:50 #9
Bare hyggelig
Lars T - lagt inn 13.Mar 09 22:37:59 #10
Takk skal du ha!
Til Lars Tore - lagt inn 13.Mar 09 20:27:21 #11
Anders B - lagt inn 07.Mar 09 13:43:40 #12
Siste plass er en spesiell plass det også.. En sånn liten treningskveld innimellom er ikke å forakte det
FredrikR - lagt inn 01.Mar 09 19:28:25 #13
Siste plass!! haha!! Da kan det bare gå en vei
Er vel ikke lenge til det blir en liten treningskveld vel?
Anders B - lagt inn 28.Feb 09 11:45:42 #14
Fredrik plassert på siste plass? er det riktig? han trakk jo seg og siden det var b-sluttspillkamper så skulle jo han ha spilt de..
Håkon - lagt inn 27.Feb 09 19:05:22 #15
B-sluttspillet ble en sagablott. Etter Rawickis trekk av egen deltagelse ble jo Thomas flytta opp, mens Robert ble stående igjen på 6. plass. Altså var det en fordel for Mathias å tape gruppe 1, da han gikk rett til B-finale på walk-over. Men - en må jo gi gutten en sjanse.

Resultater: jeg slo robert på S.O. etter 2-2 etter ordinær tid. sudden death ble skippet. så tok Mathias meg med 1 mål i finalen. 1-0, tror jeg.
Anders B - lagt inn 25.Feb 09 18:46:43 #16
nei blei endra i april ifjor. var fordi det var relativt liten forskjell på 1. og 2. plass i forhold til fistf rankingen for eks. men det blei nevnt ifjor når jeg endra det.
Jon H - lagt inn 25.Feb 09 18:42:07 #17