Tveten Natt Cup

Anders Grorud mot kollega Britt Elin Dobbe under Tveten Nattcup.
Publisert: 24. mars 2006 av Bordfotball

Den etterhvert årlige natt turneringen på Tveten ungdomskole har akkurat funnet sted. I forbindelse med at 9. klasse på Tveten ungdomskole arrangerer natt cup i innebandy, ble det også spilt bordfotball.

Det ble riktignok ingen ordentlig turnering i bordfotball. Bare en to-manns cup og diverse skyte konkurranser. Anders Bergane (som ifjor vant Tveten Natt Cup) var klar for match mot Anders Grorud. Det ble spilt 3 kamper mellom Bergane og Anders Grorud.

Oppladningen var overhode ikke bra for Bergane. Overgangen fra arbeidet på Bokbinderiet Johnsen og rett til enormt hypre 14 åringer ble som ventet meget stor for Bergane.

Det værste techno kjøret på stereon fikk han til å lure på om dette var Rave-party.
Med Prodigy på full guffe, gikk det som det måtte. Første kamp endte 6-1 til Anders Grorud.

Anders Bergane fikk imidlertid roet seg ned foran neste kamp og overrasket med 2-1 sier over Grorud. En liten kvelds kuriositet er at Anders Bergane kun har slått Anders Grorud to ganger i sin karriere. Begge gangen på Tveten Natt Cup (!)

Anders Grorud ville selvfølgelig revansjere seg og klarte det med 4-2 seier i siste kamp. Dermed ble Anders Grorud vinner av cupen. Desverre ble det ingen ranking poeng til vinneren, som en følge av de nye retningslinjene til NBFF.

En fin kveld på Tveten ble det. Vi får håpe det blir noe neste år også.