Hva skjer?

Publisert: 16. nov. 2004 av Trond Pedersen

Oppdatering fra forrige onsdags serierunde i Grenland.

Etter utallige oppfordringer om referat fra onsdagens resultater er det lite å spore fra redaktøren... Vi spør bare som Sondre " Er dette kun en side som omhandler Anders B og han meritter? " Da Anders ikke vil eller som han selv sa det " Jeg har virus på maskinen, så jeg kan ikke gjøre noe med det..." Må noen ta styringen... Trond kom sent men godt! Etter å ha tapt mot Sondre i treningscupen Hjelmklipp-cup, ville et tap igjen være utilgivelig. Han reiste kjærringa, og vant 2-1. Ikke særlig overbevisende, men et ok resultat. Trond er som kjent ikke vant til å score mange mål. Anders B sto for tur.... Anders hadde skryti hele dagen at Trond skulle knuses og virkelig ydmykes på banen, men den gang ei.. En feil i Anders' forsvar ble kontant satt i mål og flere sjanser kom Tronds vei. Som vanlig hadde Trond problemer med å sette ballen i nota. Så skjer det som ikke skal sje.. Anders scorer tidenes mål(Flaks?). I fart og 90 graders vinkel setter Anders ballen i krysset etter en kjempeprestasjon. Anders har også en stor sjansje på slutten av kampen, men kampen ender 1-1. Trond og Sondre spiller ennå en kamp, som Trond overbevisende vinner 4-0 etter en veldig god periode på 4 minutter i 2. omgang. Anders B og Anders G spiller også en kamp der Anders B taper 5-0. Har ikke kampreferat, men dette er jo oppskriftsmessig for Anders G denne høsten. Nå braker det løs på onsdag, og her er det mange viktige poeng å ta. Anders G har vel seriegullet i lomma, men 2. plassen er åpen for resten. Lykke til Anders og Sondre, men Trond vet at med bare en seier på 5 kamper så ser det svært vanskelig ut for dere...